Broodje Met Eigen Kaassalade En Walnoten
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Neeltje van der Klis » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeBeboter het broodje, leg er de in reepjes gesneden andijvie op. Snijd de kaas en het ei in blokjes, hak 3 walnoten klein. Vermeng dit alles met het bieslook tot en met de peper. Leg de salade op het brood. Garneer met walnoot en druiven.
- 1 1/2 Theelepel Boter
- 1 Sneetje Volkorenbrood
- 2-3 Blaadjes Andijvie
- 75 Gram Edammer Kaas
- 1/2 Hardgekookt Ei
- 4 Gepelde Walnoten
- 1 1/2 Theelepel Fijn Gesneden Bieslook
- 1 Eetlepel Mayonaise
- 1/2 Eetlepel Yoghurt
- 1 Handje Blauwe Druiven