Bloempotbroodjes Met Rozemarijn

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches

Bloempotbroodjes Met Rozemarijn Bereidingwijze

Was de bloempotjes goed en bestrijk de binnenkant met een beetje olijfolie. Maak het brooddeeg volgens de aanwijzing op de verpakking plus een eetlepel olijfolie. Laat het deeg een kwartier rijzen op kamertemperatuur. Haal de blaadjes van een takje rozemarijn en hak ze heel fijn. Kneed deze door het gerezen deeg. Verdeel het deeg in drie bolletjes en doe die in de bloempotjes. Laat het deeg weer ca een uur rijzen. Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de bloempotbroodjes in ca 45 minuten gaar. De broodjes zijn klaar als ze een wat hol geluid geven als je er een tikje op geeft. Laat de broodjes afkoelen. Steek de overige takken rozemarijn in de broodjes en pak ze in alsof het plantjes zijn.

Boodschappenlijstje
  • 1 Pak Broodmix Naar Keuze
  • 7 Rozemarijn Takjes
  • 2 El Olijfolie
Probeer ook eens...