Met Knoflookboter Gevulde Kastanjechampignons
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVerwarm de oven voor op 220 °C. Trek de steeltjes uit de champignons en bewaar ze. Meng in een kommetje de boter, peterselie, geperste knoflook, citroensap, zout en peper. Leg de champignons op een plat ovenschaaltje met de bolle kant naar beneden. Doe in iedere champignon een schepje van het botermengsel en leg de steeltjes daar weer op. Zet 10-15 minuten in het midden van de oven totdat de champignons mooi bruin zijn. Serveer de champignons warm met wat stokbrood.
- 24 Grote Kastanje- Of Grotchampignons
- 150 Gram Zachte Boter
- 5 Eetlepels Verse Fijngesneden Peterselie
- 4 Knoflookteentjes
- 1 Eetlepel Citroensap
- Zout En Peper