Alle recepten op een rijtje
Chinese Sperziebonen
Haal de sperziebonen af, was en breek ze. Hak ui en muntblaadjes fijn. Kook de verse sperziebonen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Spitskool Met Rijst
Rijst gaar koken. Af laten koelen. Spitskool in smalle reepjes snijden. Olie in wok verhitten....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Biefstukreepjes Met Broccoli
Meng de maïzena, mirin, sesamolie en sojasaus in een kom. Snij de biefstuk in dunne reepjes en voeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gebakken Krielaardappeltjes
Een heerlijk bijgerecht zijn gebakken krielaardappeltjes. Die je een jasje geeft. Een krokant...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Champignons
Dit recept beschrijft smaakvolle gebakken champignons op Italiaanse wijze bereid. Borstel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Paella
- Verhit olie in een grote pan met dikke bodem. Kip toevoegen en op matig vuur in 2-3 minuten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Knoflook Garnalen
Garnalen met koud water afspoelen en goed uit laten lekken. Ze moeten droog zijn. Knoflook in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais
Lamsoor - Heerlijke Zeegroente
Lamsoren goed wassen en nazien op ongerechtigheden (stokjes, zeewier en alg) sjalot licht fruiten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Venkel Met Tomaat
Ik vind dit zelf erg lekker. Je kunt dit eten met pasta, rijst of aardappels en een lekker worstje....
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Eiercourgette Schotel
Verwarm de olie in de koekenpan en bak hierin de courgette Klop de eieren los met de bouillon en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hartige Omelet
Verwarm de pan voor en voeg dan de boter toe Zorg ervoor dat de bodem en wand ingevet zijn Klop...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Sperziebonen Met Ontbijtspek
Dompel de schoongemaakte sperziebonen onder in een grote kookpan met gezouten kokend water. Laat de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Roerbakspruitjes Met Amandelen
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1 Blancheer of stoom de spruitjes beetgaar. Laat ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Aardappelschijfjes Met Oesterzwamreepjes
Bereidingswijze Stoom of kook de aardappelen in de schil bijna gaar. Snij intussen de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Babi Pangang
1. Roer in een kom citroensap, 1 teentje knoflook, 1 ui, 2 theelepels gemberpoeder, laos, zout,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Roergebakken Runderreepjes Met Peultjes
Snijd de bieflapjes dwars op de draad in dunne plakjes. Roer in een kom de maizena met de sojasaus,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Roergebakken Eend Met Sperzieboontjes
Maak de bonen schoon,snijd ze in stukken van 4 centimeter en kook ze beetgaar in een pan met kokend...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Varkensvlees Met Druiven In De Wok
Pel en snipper de ui, pers er de look bij en stoof in de Solo. Voeg er de in julienne gesneden...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Champignons In Citroen
Verhit de olie in een grote koekenpan. Voeg de champignons toe, roer ze af en toe door en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Indian-Wrapper Met Kastanje Champignons
Meng het meel met de rijste- of sojamelk tot er een redelijk dun beslag ontstaat en bak hiervan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas