Varkensvlees Met Druiven

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Roerbakken

Varkensvlees Met Druiven Bereidingwijze

Pel en snipper de ui, pers er de look bij en stoof in de Solo. Voeg er de in julienne gesneden wortelen en courgette bij. Roerbak er het varkensvlees bij en breng op smaak met peper en zout. Giet er de wijn bij en voeg de druiven toe en laat nog 1 minuut verder garen. Dien goed warm op.

Boodschappenlijstje
  • 400 Gr Varkensfilet (in Blokjes Gesneden)
  • Handvol Druiven
  • 80 Gr Solo
  • 2 Wortelen
  • 1 Glas Witte Wijn
  • Zout En Peper
  • 1 Ui
  • 2 Knoflookteentjes
  • 1 Courgette
Probeer ook eens...