Gegrilde Groenten Met Ricotta
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Noud Klok » Type: Meer van het type: Roerbakken
BereidingwijzeVoorbereiding Was de groenten en snijd er lange dunne repen van met behulp van een Chinese mandoline of kaasschaaf. Maak de peper schoon en hak hem fijn. Pel en snipper de knoflook. Bereiding Meng de olie met de peper en de knoflook en bestrijk hiermee de repen aubergine en courgette. Verhit de grillpan. Grill de groenten kort om en om tot je mooi bruine grillstrepen ziet. Bestrooi de gegrilde groenten met zout en peper en verkruimel de kaas en muntblaadjes erover. Druppel eventueel wat extra olijfolie erover
- 2 Courgette
- 1 Aubergine
- 1 Rode Peper
- 1 Teentje Knoflook
- 4 El Olijfolie
- Zout Peper
- 200 Gram Ricotta Of Hüttenkäse
- Munt