Mediterrane Quiche

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Hartige taarten

Mediterrane Quiche Bereidingwijze

Lekker quiche, met middellandse zee smaken. heerlijk voor in de zomer voor het goede vakantie gevoel. Bereidingstijd: 20 minuten ~50 minuten bakken 1.Verwarm de oven voor op 200°C. 2.Bekleed de bakvorm met bladerdeeg en prik de deegbodem hier en daar in met een vork. 3.Verhit de olijfolie en roerbak hierin de paprika en broccoli 4 minuten. Pers de knoflook erboven en voeg de tijm toe. 4.Verdeel de groenten met de hamreepjes en fetablokjes over de deegbodem. 5.Klop de eieren los met de crème fraîche, zout en peper. 6.Giet het eimengsel over de vulling in de vorm. 7.Bak de taart in het midden van de oven in 45-50 minuten goudbruin en gaar.

Boodschappenlijstje
  • 6 Vellen Bladerdeeg , Ontdooid
  • 4 Eieren
  • Zout En Versgemalen Peper
  • 200 Gr Ham , In Reepjes
  • 2 Knoflookteentjes, Uitgeperst
  • 2 El Olijfolie
  • Rode Paprika , In Smalle Reepjes
  • 200 Ml Creme Fraiche
  • 250 Gr Broccoli , In Kleine Roosjes, Steeltjes Gehakt
  • 1 El Verse Tijm , Of Een Theelepel Gedroogd
  • 200 Gr Feta , In Blokjes
Probeer ook eens...