Sucuk Met Eieren

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Kees Dekkers » Type: Meer van het type: Anders

Sucuk Met Eieren Bereidingwijze

Bereiding Het vel van de worst trekken, dat gaat beter als u het vel eerst met wat water inwrijft en dan aan een zijde openritst en dan eraf trekt. In 1 cm dikke schijven snijden. De paprika's in smalle reepjes of blokjes snijden. Snipper de selderij snijd de champignons in plakjes Het boter of olie in de pan laten smelten, Voeg paprika stukjes,versnipperde selderij en de champignons toe,laat ze even meebakken. Zet het vuur laag en Verdeel de plakjes worst tussen de groente. Schenk hier het eimengsel overheen. Strooi de kerrie poeder over de eieren heen. Deksel op de pan en de eieren laten verharden. Dit is voor een krachtig ontbijt of een snelle maaltijd tussendoor.

Boodschappenlijstje
  • 6 A 8 Eieren
  • 200 Gr Sucuk, Tirkse Knoflookworst
  • Half Bakje Champignons
  • 1 Groene En 1 Rode Paprika
  • 2 El Boter
  • 3 Takjes Selderij
  • Halve Tl Keriepoeder
Probeer ook eens...