Tomaten Dipsaus Met Verse Basilicum
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Marjoleine de Waal » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzePel de sjalot en tenen knoflook en snijd ze doormidden. Doe ze in een blender of keukenmachine, voeg de basilicum toe en draai tot alles fijngehakt is. Halveer de tomaten en doe deze vervolgens in de keukenmachine met het knoflookmengsel. Draai met korte stootjes tot het mengsel goed gemengd is en de tomaten fijngehakt zijn. Giet er al draaiend de olijfolie bij. Breng op smaak met zout en peper. Halveer de chilipepers in de lengte en verwijder het zaad. Snijd ze overdwars in reepjes en schep ze door de saus. Serveer op kamertemperatuur. Garneer met een paar gescheurde verse bascilicumblaadjes.
- 1 Stuk Sjalot
- 2 Tenen Knoflook
- 1 Handje Verse Bascilicum
- 500 Gram Rijpe Tomaten
- 2 Eetlepels Olijfolie
- 2 Stuks Groene Chilipepers