Griekse Yoghurt-Pistachecake
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Gebak
BereidingwijzeVerwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Mix in de keukenmachine alle ingrediënten voor de taart door elkaar. Schep het mengsel in een ingevette springvorm. Bereiding Bak de taart in ca. 30 minuten goudbruin. Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker. Serveer met Griekse yoghurt, vloeibare honing en aardbeien.
- 150 Gr (roomboter)cake
- 75 Gr Griekse Yoghurt
- 0.5 Dl Slagroom
- 50 Gr Gepelde, Ongezouten Pistachenoten
- 1.75 Groot Ei
- 0.5 El Citroenrasp
- 1 El Vloeibare Honing
- VOOR DE GARNERING -
- Poedersuiker
- Aardbeien Of Verse Vijgen