Mosselspiesjes

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Mosselspiesjes Bereidingwijze

Voor 6 porties Steek aan een mooi prikkertje telkens 2 mosselen en 3 blaadjes selderij. Snijd de dille, peterselie en bieslook heel fijn en klop er een sausje van met de mayonaise, yoghurt, mosterd en mierikswortel. Verdeel de saus over 6 kleine glaasjes en leg er een spiesje op.

Boodschappenlijstje
  • 12 Gekookte Mosselen
  • 18 Mooi Blaadjes Selderij
  • 3 Takjes Dille
  • 4 Takjes Peterselie
  • 6 El Mayonaise
  • 2 El Volle Yoghurt
  • Halve Mosterd
  • Halve Mierikswortel
  • 4 Sprietjes Bieslook
Probeer ook eens...