Kaastaart

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Hartige taarten

Kaastaart Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 200°C, stand 4. Klop de eieren schuimend. Smelt de boter, maar laat deze niet bruin en warm worden. Klop de boter door de eieren. Snij de feta in kleine stukjes en schep die met de gruyère, de kwark en het zelfrijzend bakmeel door het eiermengsel. Vet een taartvorm in met boter en schep het mengsel erin. Bak de taart in de oven in circa 35 minuten gaar en bruin.

Boodschappenlijstje
  • 2 Eieren
  • 100 Gram Boter
  • 250 Gram Feta
  • 100 Gram Geraspte Gruyere
  • 200 Gram Kwark
  • 50 Gram Zelfrijzend Bakmeel
  • Boter Om In Te Vetten
Probeer ook eens...