Groentespiezen

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Wild

Groentespiezen Bereidingwijze

Snijd het dikke witte en lichtgroene deel van de lente-uitjes in stukjes van ca 3 cm. Verwijder zaadjes en zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in vierkantjes van ca 2 x 2 cm. Was de tomaatjes. Halveer de champignons. Snijd de courgette in plakjes van 1 cm dik en halveer deze. Pel de ui en snijd hem in 8 partjes. Verwam de grillpan of de barbecue voor. Bereiding Prik alle groentes in een vrolijke volgorde aan de spiezen. Bestrijk met een kwastje met olijfolie en grill in een minuut of 8 rondom bruin. Draai regelmatig. Bestrooi met zeezout.

Boodschappenlijstje
  • Bosje Lente-uitjes
  • 1 Paprika, Rood
  • 1 Paprika, Geel
  • 1 Bakje Mini Trostomaatjes
  • 200 Gr Kastanjechampignons
  • 1 Kleine Courgette
  • 1 Rode Ui
  • Olijfolie
Probeer ook eens...