Groentespiezen
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Wild
BereidingwijzeSnijd het dikke witte en lichtgroene deel van de lente-uitjes in stukjes van ca 3 cm. Verwijder zaadjes en zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in vierkantjes van ca 2 x 2 cm. Was de tomaatjes. Halveer de champignons. Snijd de courgette in plakjes van 1 cm dik en halveer deze. Pel de ui en snijd hem in 8 partjes. Verwam de grillpan of de barbecue voor. Bereiding Prik alle groentes in een vrolijke volgorde aan de spiezen. Bestrijk met een kwastje met olijfolie en grill in een minuut of 8 rondom bruin. Draai regelmatig. Bestrooi met zeezout.
- Bosje Lente-uitjes
- 1 Paprika, Rood
- 1 Paprika, Geel
- 1 Bakje Mini Trostomaatjes
- 200 Gr Kastanjechampignons
- 1 Kleine Courgette
- 1 Rode Ui
- Olijfolie