Roergebakken Kip Ketjap-sesam

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Roerbakken

Roergebakken Kip Ketjap-sesam Bereidingwijze

Bereidingstijd: 15 minuten 1.Laat de mihoen volgens gebruiksaanwijzing wellen. Giet de mihoen af een laat afkoelen. 2.Maak de Chinese kool schoon en snijd in smalle repen. 3.Verhit de olie in de wok, voeg de kipreepjes erbij en roerbak ongeveer 4 minuten. 4.Voeg de kool en sesam toe en bak 4 minuten mee. 5.Voeg de mihoen en saus toeen verwarm goed door. 6.Schep de mihoen in 4 kommen of diepe borden.

Boodschappenlijstje
  • 400 Gr Kipfilet , In Reepjes
  • 2 El Olie
  • 250 Gr Mihoen
  • 1 Chinese Kool
  • 45 Gr Sesamzaad
  • Flesje Wok Essentials , Sesam-ketjap
Probeer ook eens...