Forel Met Verse Citroen En Kappertjes

Aantal personen: 2 » Keuken: Oosters » Geplaatst door: Gustaaf Greven » Type: Meer van het type: Anders

Forel Met Verse Citroen En Kappertjes Bereidingwijze

Snijd een kruis in de forel met een heel scherp mes. Draai ze om en kruid het vlees met zout en peper. Verwarm de boter en olijfolie in een pan op medium warmte. Doe de forel in de pan, de huid bovenop. bak ongeveer 3 minuten totdat het goudbruin ziet. Draai om en blijf bakken tot de huid begint de bakken aan de randjes, dan nog 2minuten. Haal de forel uit de pan, en leg ze op een warm bord. Doe dan de rest van de boter in de pan, en laat dit bruin worden. Giet dan direct de citroensap erbij, de peterselie en de kappertjes en de stukjes citroen. Giet de saus over de forel en serveer direct!

Boodschappenlijstje
  • 4 Ons Forel Met De Huid Er Nog Aan
  • 1 Vierde Tl Zout
  • 1 Achtste Tl Peper
  • 2 Tl Ongezouten Boter Op Kamertemperatuur
  • 1 Tl Olijfolie
  • 1 Tl Citroen Sap
  • 2 Tl Peterselie
  • Halve Tl Hele Kappertjes
  • 1 Kleien Cirtoen, Zonder Schil En In Stukjes
Probeer ook eens...