Indonesische Ketjapmarinade
Aantal personen: 1 » Keuken: Oosters » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeLekker, oosterse, pittige marinade, heel geschikt voor varkensvlees, lamsvlees en rundvlees. Probeer het ook eens met eendeborstfilet Bereidingstijd: 5 minuten + 2uur voor 500 gram vees 1.Roer in een lage schaal de ketjap, knoflook, komijn, koriander, gemberpoeder en de sambal door elkaar. 2.Wentel het vlees een paar keer door de schaal en laat afgedekt tussen een half uur en twee uur in de koelkast marineren. Keer het vlees af en toe om. 3.Bestrijk het vlees voor het grillen met een beetje olie
- 5 El Ketjap Manis
- Mespuntje Sambal Oelek , Naar Smaak
- 2 Knoflookteentjes, Uitgeperst
- 1 Tl Djinten
- 1 Tl Gemberpoeder
- 2 Tl Ketoembar