Chinese Kool Met Kipfilet
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Riet Hazenkamp » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnijd de Chinese kool in repen en de kipfilets in blokjes. Verhit de wok. Giet de olie in de pan en bak de kipstukjes gaar. Schep ze uit de pan en houd ze warm. Giet de sesamolie in de wok en bak de koolreepjes met de knoflook al roerend in enkele minuten beetgaar. Giet de bouillon op de groente en doe de stukjes kip terug in de pan. Schep alles goed om en breng het gerecht op smaak met een scheutjes ketjap. Strooi er cashewnoten over
- 1/2 Stuks Chinese Kool
- 200 Gram Kipfilet
- 5 Eetlepels Olijfolie
- 1 Teentje Knoflook
- 250 Ml Kippenbouillon
- Ketjap
- 75 Gram Ongezouten Cashewnoten