Marsepeinpakketjes Gevuld Met Slagroomijs Light

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Marsepeinpakketjes Gevuld Met Slagroomijs Light Bereidingwijze

Maal de amandelen zo fijn mogelijk in de keukenmachine. Voeg de poedersuiker toe en meng alles goed door elkaar. Meng er dan beetje bij beetje zoveel eiwit door dat je soepele, maar toch stevige marsepein krijgt. Rol de marsepein met behulp van een deegroller uit tot een groot vierkant van 1 cm dik en steek er met een vormpje vierkantjes uit van ongeveer 7 x 7 cm. Haal het ijs uit de vriezer. Zet een grillpan op het vuur en laat die goed heet worden. Schep een klein bolletje ijs en leg dit op een vierkantje. Vouw het vierkantje nu in een driehoek en zet de randen vast door ze met een vork rondom dicht te drukken. Leg de driehoekjes in de grillpan en gril ze kort aan beide kanten. Serveer de marsepeinpakketjes direct met een kop koffie.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gr Marsepein
  • 1 Bak Hertog Slagroomijs Light
  • Poedersuiker
  • Voor De Marsepein:
  • 225 Gr Amandelen
  • 225 Gr Poedersuiker
Probeer ook eens...