Rookworst In Filodeeg Met Feta

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Hartige taarten

Rookworst In Filodeeg Met Feta Bereidingwijze

Voor ca. 20 hapjes Verwarm de oven voor op 200 C. Laat het filodeeg ontdooien. Snijd het deeg in 20 velletjes van ca. 15 x 15 cm. Bestrijk het deeg met de boter en leg steeds twee velletjes op elkaar. Snijd de rookworst overlangs doormidden en elke helft in 5 stukken van ca. 10 cm lang. Leg de rookworst op het deeg, verkruimel de feta erboven. Bestrooi met de tijm en peper. Rol het deeg rond de rookworst met feta dicht als een toffee. Plak evt. het deeg dicht met nog wat gesmolten boter. Bak de rolletjes in de voorverwarmde oven in ca. 20 minuten bruin en krokant.

Boodschappenlijstje
  • 1 Rookworst
  • 1 Pakje Filodeeg
  • 5 Eetlepels Gesmolten Roomboter
  • 100 Gram Feta
  • 1 Eetlepel Thijm
  • Snufje Peper
Probeer ook eens...