Soto Soep - Indische Soep Met Gekookte Kip
Aantal personen: 4 » Keuken: Antilliaans » Geplaatst door: Tineke Hannissen » Type: Meer van het type: Soepen
BereidingwijzeKook het vlees gaar, zelf vindt ik Kip erg lekker in deze soep. Tijdens het garen voeg je een thee lepel zout toe, wat peper en ketjap. Zorg ervoor dat je 1 liter bouillon overhoud. Snij de knoflook en uien in de lengte en bak deze vervolgens in de olie tot deze mooi bruin zijn. Pluis daarna het uitgekookte vlees uit en bak het ook mooi bruin. De taugé behandel je niet dit is voor de garnering, snijd de selderij fijn en voeg deze toe aan de soep.
- 500 Gram Kip
- 1/2 Lepel Zwarte Peper
- 1 Lepel Zout
- 2 Liter Water
- 5 Takjes Selderij
- 2 Stuks Uien
- 6 Teentjes Knoflook
- Olie
- 1 Bakje Taugé