Spaghetti Met Gegratineerde Zalmfilets
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVerwarm de oven voor op de grillstand op 220°C. Kook de spaghetti in kokend water in 8 minuten beetgaar. Draai het brood fijn in de keukenmachine. Leg de zalmfilets in een ovenschaal en bestrooi met zout en besmeer met Boursin Cuisine. Strooi vervolgens het broodkruim erover. Verwarm een grote koekenpan. Doe de olijfolie in de pan en bak de sjalot glazig. Doe de spinazie erbij en bak dit 1 minuut. Voeg 4 eetlepels Boursin Cuisine toe. Voeg de gekookte spaghetti toe en meng het geheel. Gratineer de zalm in ca. 2 minuten onder de grill. Schep de spaghetti op een bord en leg daarboven op de gegratineerde zalm.
- 300 Gram Spaghetti
- Sjalotje
- 500 Gram Verse Spinazie
- 2 Sneetjes Wit Brood
- 4 Zalmfilets
- 1 Kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
- 1 Eetlepel Olijfolie
- Zout