Spinazie Met Rozijnen En Pijnboompitten

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Spinazie Met Rozijnen En Pijnboompitten Bereidingwijze

Was de spinazie in ruim water. Week de rozijnen ongeveer 10 minuten in warm water of zet ze bedekt met water 1 minuut op de hoogste stand in de magnetron. Laat ze afkoelen. Fruit de pijnboompitten goudkleurig in 1 kneepje Blue Band Vloeibaar. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Verhit de rest van de vloeibare margarine in een grote pan en voeg hieraan de spinazie met aanhangend water toe. Laat de spinazie met een deksel op de pan in ca. 5 minuten slinken en gaar stoven. Giet het teveel aan vocht af of laat het op het vuur verdampen. Kruid met zout en peper. Voeg de uitgelekte rozijnen en pijnboompitten toe en warm alles nog 1 à 2 minuten door.

Boodschappenlijstje
  • Kilo Spinazie
  • 40 Gr Rozijnen
  • 50 Gr Pijnboompitten
  • Blue Band Vloeibaar
  • Zout En Peper
Probeer ook eens...