Vegetarische Rijstschotel
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Maaike Klein Ganseij » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeKook de rijst zoals aangegeven op de verpakking, maar gebruik in plaats van zout het bouillonpoeder. Laat de margarine smelten in een braadpan en fruit hierin de prei en de champignons met de knoflook gedurende 5 minuten. Giet de rijst af en roer deze samen met de kidneybonen, de banaan en de rozijnen door de champignons met de prei en warm het, met een deksel op de pan, op een laag vuur 10 minuten door.
- 100 Gram Snelkook Zilvervliesrijst
- 1 Theelepel Kruidenbouillonpoeder
- 1 Stuks Kleine Prei In Ringen
- 15 Gram Margarine
- Zout
- 1/2 Bakje Champignons In Plakjes Ongeveer 125 Gram
- 1 Teentje Knoflook Uitgeperst
- 1 Potje Kidneybonen Uitgelekt Ongeveer 200 Gram
- 1/2 Stuks Banaan In Plakjes
- 3 Eetlepels Rozijnen