Aardappel Gevuld Met Garnalen
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Martien Westrik » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBorstel de aardappelen schoon en prik ze hier en daar in met een vork. Bestrijk de aardappelen met olijfolie en zet ze onafgedekt in een ovenschaal gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Meng ondertussen de kwark met de tomatenpuree, whiskey, citroensap en de helft van de garnalen. Snijd de garen aardappels open, schep de kwarkvulling erin en verdeel de rest van de garnalen erover. Snijd de citroen in plakjes, snijd deze tot de helft in en zet ze bestrooid met dille op de aardappelvulling.
- 4 Vastkokende Aardappelen
- 6 El Kwark
- 1 El Tomatenpuree
- 1 El Whiskey Of Cagnac Saus
- 1 El Citroensap
- 200 Gram Noorse Garnalen
- 1 Citroen
- 1 El Gehakte Dille
- Olijfolie