Aardappel, Haricots Verts En Asperges Salade

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Salades

Aardappel, Haricots Verts En Asperges Salade Bereidingwijze

- Snijd de haricots in stukjes. - Breng water met zout aan de kook en kook ze 2 minuten tot ze bijtgaar zijn. - Snijd ondertussen de asperges in stukjes en de ham in reepjes. - Spoel de boontjes koud af en vermeng ze met de aardappels, uitgelekte asperges en ham. Schep circa 10 eetlepels dressing door de salade of meer naar smaak. - Verdeel de slamelange over 4 borden en schep de aardappelsalade erop

Boodschappenlijstje
  • Haricots Verts
  • 1 Pot Asperges
  • 1 Blik Achterham
  • 450 Gr Aardappelblokjes
  • Zakje Calve Dressing Thousand Islands
  • Slamelange Met Spinazie
Probeer ook eens...