Appel Gevuld Met Kalkoen En Ananas
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Willem Kleijn Kamphuijs » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeEl de rozijnen. Snijd de kalkoenfilet en de ham in kleine reepjes. Snijd de bleekselderij in schijfjes en de ananas in stukjes. Doe alle ingrediënten in een kom. Schep er Becel Dressing en wat peper en zout door. Schil de appels en boor het klokhuis uit (maak een brede opening). Besprenkel de appel met een beetje citroensap om bruinkleuring te voorkomen. Leg de blaadjes sla op vier bordjes. Zet de appels erop en vul ze met het kalkoen-ananasmengsel. Besprenkel de appels met fijngehakte peterselie.
- 2 El Rozijnen
- 50 Gram Kalkoenfilet
- 50 Gram Achterham
- 2 Stengels Bleekselderij
- 2 Ananasschijven
- 2 El Becel Dressing
- Zout En Peper
- 4 Zoetzure Appels
- Citroen Sap
- 4 Blaadjes Sla
- Peterselie