Bonenschotel
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVerwarm de margarine in een braadpan en bak het gehakt rul. Voeg de ui toe aan het gehakt. Blancheer de krieltjes 8 minuten. Meng de kapucijners en de witte bonen door elkaar en doe dit bij de gehakt. Bereid de mix volgens de gebruiksaanwijzing. Voeg de geblancheerde krieltjes en de kapucijnermix toe. Laat het geheel nog 4 minuten goed doorwarmen. Serveer het gerecht met wat piccalilly. Maak de salade op smaak met de dressing.
- Blue Band Culinesse
- 500 Gr Rundergehakt
- 100 Gr Gesneden Ui
- 600 Gr Krieltjes
- Pot Kapucijners (720 Ml)
- Pot Witte Bonen (370 Ml)
- Pak Mix Kapucijners
- Piccalilly
- 500 Gr Slamix Rucola
- Calve Sla-Fris Naturel