Dubbeldekker Taartbiscuitjes

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Gebak

Dubbeldekker Taartbiscuitjes Bereidingwijze

Los in een kopje de oploskoffie op in 0.5 eetlepel water. Roer in een kom de Becel pro.activ met de poedersuiker tot een romig mengsel. Voeg druppelsgewijs de koffie en naar wens koffielikeur toe. Blijf roeren tot een mooie crème ontstaat. Schil de sinaasappel dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Laat de partjes op een stuk keukenpapier uitlekken. Besmeer 4 biscuitjes met de helft van de mokkacrème. Leg er twee partjes sinaasappel op. Besmeer de andere biscuitjes aan de onderkant dun met mokkacrème en leg ze op de ander biscuitjes. Doe de rest van de crème over in een spuitzak en garneer de 'taartjes' boven op met een toefje mokkacrème. Lekker bij een kopje koffie of thee.

Boodschappenlijstje
  • 2 Tl Oploskoffie
  • Becel Pro.activ
  • 50 Gr Poedersuiker
  • 2 El Koffielikeur
  • 1 Sinaasappel
  • 8 Biscuitjes
Probeer ook eens...