Eiersalade

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Salades

Eiersalade Bereidingwijze

Zelfgemaakte eiersalade is heel makkelijk te maken en vaak veel lekkerder en goedkoper dan de salades uit de winkel. Kook de eieren, laat ze schrikken door ze onder stromen koud water te houden en pel ze. Prak de eieren in een schaal en laat ze vervolgens even afkoelen in de koelkast. Meng de mayo door met de eieren. Ik gebruik lijnmayonaise van de Remia omdat daar veel minder calorieŽn inzitten als in gewone mayonaise. En in een recept met veel mayonaise maakt dit echt een groot verschil. Knip bieslook in kleine stukjes. Meng dit samen met wat kerriepoeder door de salade. Proef even en pas eventueel de hoeveelheid kruiden aan. Je kunt altijd beter met weinig beginnen en dan aanvullen dan andersom ;) Serveren met toastjes of gewoon lekker bij de boterham

Boodschappenlijstje
  • 6 Eieren
  • 6 El Mayonaise
  • Bieslook
  • Kerriepoeder
Probeer ook eens...