Ingepakte Bladerdeegworstjes
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBereidingstijd: 15 minuten 24 stuks 1.Verwarm de oven voor volgens de beschrijving op het blikje. Maak het blikje open (op het etiket staat hoe). 2.Rol het deeg open en snijd het deeg los op de lijn met gaatjes die je ziet. Rol het cocktailworstje in het deeglapje en leg op een bakblik met bakpapier. 3.Klop het ei en smeer de broodjes aan de bovenkant in (worden ze mooi glimmend bruin). Bak het voor 8 minuten in de oven. 4.Laat even een beetje afkoelen, en klaar is kees.
- 1 Geklutst Ei, Je Kan Ook Melk Gebruiken
- 1 Blik Party Croissantdeeg , Van Danorole
- 1 Blik Cocktailworstjes