Kip Kebab Voor Op De Barbeque
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Martje Grimmerink » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeMeng alle ingrediënten voor de marinade en schep de blokjes kip erdoor. Zet minimaal 1 uur in de koelkast (niet meegerekend in de bereidingstijd). Rijg de kipblokjes om en om met de courgette aan de satéstokjes, en zorg dat de courgette rond de kip slingert. Grill de stokjes op een hete barbecue enkele minuten tot de kip gaar is. Snijd de pitabroodjes open en vul ze met mozzarella, de jonge kaas en de kruiden. Druk de pita's dicht en steek ze vast met een cocktailprikker. Grill ze om en om op de barbecue tot de kaas gesmolten is.
- 1 Theelepel Citroenschil
- 2 Eetlepels Tikka Masala Kruiden
- 2 Eetlepels Plantaardige Olie
- 1 Teentje Knoflook
- 2 Eetlepels Citroensap