Mokka-chocolade Ijstaart

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Mokka-chocolade Ijstaart Bereidingwijze

Meng de cacaopoeder met het water en de koffie. Doe de boter in een kom en klop romig met de mixer. klop er geleidelijk de poedersuiker door en vervolgens het cacaomengsel. Het geheel moet een smeuïge bereiding worden. Snijd de cake in de lengte in dunne plakken. Stort het ijs op de taartschaal en leg tegen de zij- en bovenkant en plakken chocoladecake. Smeer de Mokka-chocolade crème tegen de cakestukken zodat de hele taart ermee bedekt is. Serveer de taart.

Boodschappenlijstje
  • 1 Chocolade Cake
  • 1 L Mokka Ijs
  • Voor De Mokka Chocolade Crème -
  • 8 Tl Cacao
  • 1 El Kokend Water
  • 1 El Hete Koffie
  • 125 Gr Ongezouten Boter
  • 250 Gr Poedersuiker
Probeer ook eens...