Pangasius Met Venkel & Pastis

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Pangasius Met Venkel & Pastis   Bereidingwijze

Snijd de visfilets in de lengte middendoor, kruid met peper en zout en maak er rolletjes van, steek ze vast met een cocktailprikker en hou opzij. Hak de venkel in grove stukken en kook deze in 20 minuten gaar in licht gezouten water, laat uitlekken en doe ze in de mixer. Voeg de mosterd, de dooier van het hardgekookt ei, citroensap, peper en wat zout. Mix dit tot een gladde massa en hou opzij. Klop de room even op met de pastis en meng daarna met het venkelmengsel, breng zachtjes aan de kook en laat even pruttelen. Pocheer ondertussen de visrolletjes in de groentebouillon gedurende zo'n 10 minuten. Lepel een streepje venkelsaus op elk bord en schik hierop de visrolletjes.

Boodschappenlijstje
  • 350 Gr Pangasius Filet
  • 1 Venkelknol
  • 1 El Graanmosterd
  • 1 Hardgekookt Ei
  • Het Sap Van Een Halve Citroen
  • 1½ L Groentebouillon (blokjes)
  • 3 El Pastis
  • 1 Dl Room
  • Zwarte Peper Uit De Molen En Zout
Probeer ook eens...