Perenconfiture Met Amandelen

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Perenconfiture Met Amandelen Bereidingwijze

Snijd de geschilde peren in stukjes en vermeng ze goed met de Marmello en het druiven-en citroensap. Roer hier de amandelen door en breng het geheel in een roestvrijstalen pan aan de kook. Laat het 3 minuten doorkoken. Schenk de confiture in vooraf goed schoongemaakte potten (heet water met soda, naspoelen met heet water). Zet de potten daarbij op een doek, zodat ze niet uit elkaar spatten onder de hitte van de confiture. Maak ten slotte de randen van de potten goed schoon, sluit de potten af en zet ze een paar minuten ondersteboven. De confiture is minstens een jaar houdbaar.

Boodschappenlijstje
  • 700 Gr Geschilde Peren
  • 25 Gr Marmello (suikervervanger)
  • 400 Gr Suiker
  • 3 Dl Druivensap
  • Sap Van 2 Citroenen
  • 100 Gr Geschaafde Amandelen
Probeer ook eens...