Slanke Aadrappel Ovenschotel
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Kaatje Vakkert » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeOven op 225 °C voorverwarmen. Gedroogde tomaatjes laten uitlekken en in reepjes snijden. Tomaten en courgette schoonmaken en in dunne plakjes snijden. Eieren met kaas, zout en peper loskloppen. In ovenschaal aardappel, courgette en tomaat dakpansgewijs leggen met daartussen ham en reepjes gedroogde tomaat. Kaasmengsel erover schenken en schotel in midden van oven in ca. 30 min. gaar en goudbruin laten worden. Lekker met een groene salade met balsamicodressing.
- 200 Ml Boursin Cuisine Drie Pepers (roomkaas)
- 2 Eieren
- 400 Gram Courgette
- 2 Tomaten
- 4 Gedroogde Tomaatjes In Olie
- 700 Gram Aardappelschijfjes
- 200 Gram Hamreepjes