Pittige Tapenade Van Groene Olijven
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze•Pel de tenen knoflook en hak ze fijn. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in reepjes. Doe de knoflook, groene peper en olijven in de keukenmachine en hak ze heel fijn. Voeg de Becel pro.activ toe en meng alles tot een smeuïge tapenade. Breng de tapenade op smaak met enkele druppels tabasco, zout en peper. Serveer de tapenade op een entrecote of kippenborstfilet geroosterd op de barbecue of in de grillpan of op een stukje ciabatta bij de borrel.
- 2 Knoflookteentjes
- Groene Of Rode Peper
- 200 Gr Groene Olijven (zonder Pit)
- 75 Gr Becel Pro.activ
- Tabasco
- Zout En Versgemalen Peper