Calamares In Paprikasaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnijd de pijlinktvis tubes in ringen van zo'n 1 cm breed en bak deze gedurende 2 à 3 minuten in olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier, laat de olie in de pan. Voeg nu de paprika, sjalot en knoflook toe en laat even stoven, blus met een klein scheutje water en meng er de paprikapoeder door, breng tenslotte op smaak met peper en zout. Voeg de calamares terug toe en laat al roerend warm worden.
- 500 Gr Pijlinktvis, Diepvries
- Rode Paprika, In Kleine Stukjes
- Sjalotje
- Teentje Knoflook Fijngehakt
- 1 El Paprikapoeder
- Olijfolie
- Zwarte Peper Uit De Molen En Zout