Salade Van Makreel En Vruchten
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Salades
BereidingwijzeMosterd-dillesaus: Dille fijnsnijden en met de rest van de ingredienten in een kom mengen tot een gladde saus. Fileer de makreel en haal de graten eruit. Snij de makreel in stukken. Maak een schotel van de sla, het fruit en de stukken makreel. Lekker met mosterd-dillesaus en wat brood.
- 1 Gestoomde Makreel
- 4 Bladen Sla
- 100 Gram Rucola
- 100 Gram Radijsjes, Gesneden
- 100 Gram Vruchten; Druiven, Ontpit En Gehalveerd - Mandarijntjes - Ananas, In Stukjes - Abrikozen (gedroogde), Gesneden
- Voor De Mosterd-dillesaus:
- 80 Gram Franse Mosterd
- 65 Gram Suiker
- 3 Eetlepels Wijnazijn Of Citroensap
- 60 Ml Olie