Scampi Met Groenten, Tomatenjus En Basilicum
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Salades
BereidingwijzeSnij de courgette, de paprika en de ui in kleine blokjes. Stoof ze kort in olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Voeg de tomatenjus toe en laat een aantal minuten pruttelen. Bereid ondertussen het scampipannetje volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de scampi's op kleine borden, giet er de saus langs, besprenkel heel licht met citroensap en garneer met basilicumblaadjes.
- Half Pakje Iglo Scampipannetje (400 G)
- 1 Dl Tomatenjus
- 1/4 Courgette
- 1/2 Ui
- 1/2 Paprika
- 8 Grote Basilicumblaadjes
- Wat Citroensap
- 2 El Bertolli Olijfolie
- Peper En Zout