Terrine Van Eieren
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBereiding Bewaar de hardgekookte gepelde eieren in ruim koud water Week de gelatine in ruim koud water Breng de bouillon met de groenten in de pan aan de kook Reken 10 minuten Giet dan de groenten af en bewaar de groenten en de bouillon apart Los de goed uitgeknepen gelatine al roerende op in de bouillon Voeg de groenten aan de bouillon toe en laat afkoelen Spoel de vorm om met koud water Snijd de eieren met een eiersnijder in plakjes Bedek de bodem en de zijkanten van de vorm met de eieren Voeg het groentenmengsel toe en de overige eieren Laat de vorm enige uren in de koelkast staan Lekker met versgebakken brood
- 6 Eieren, Hardgekookt
- 16 Gram Gelatine
- 3 Dl Groentebouillon
- 250 Gram Gemengde Groenten
- Zout En Peper Of Eikruiden