Gevulde Peultjes

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Gevulde Peultjes Bereidingwijze

Haal de peultjes af en blancheer ze in kokend water. Spoel ze hierna af met koud water. Zorg dat de roomkaas op kamertemperatuur is en meng deze met de fijngesneden verse kruiden, peper en zout en eventueel met een in stukjes gesneden ansjovis naar smaak. Roer het mengsel los en stop het vervolgens in een spuitzak. Snijd de peultjes aan één kant open en vul ze met het roomkaasmengsel. Vóór het opdienen een uur in de koelkast laten opstijven.

Boodschappenlijstje
  • 100 Gr Peultjes
  • Roomkaas
  • Verse Kruiden Als Basilicum, Munt En Peterselie
  • Zout En Peper Naar Smaak
  • Ansjovis Naar Smaak
Probeer ook eens...