Tongfilets Met Sinaasappel
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzePers de ene helft van de sinaasappel uit en snijd de andere helft in schijfjes. Wrijf de tongfilets in met zout en haal ze door de bloem. Verhit de Becel Dieet Olie en bak hierin de tongfilets aan beide zijden goudbruin. Leg de tongfilets op een serveerschaal en houd ze warm. Bak de pijnboompitten goudbruin in het achtergebleven vet. Besprenkel de tongfilets met het sinaasappelsap en garneer met de sinaasappelschijfjes en de pijnboompitten. Bestrooi het geheel met fijngehakte peterselie.
- 1 Sinaasappel
- 8 Tongfilets
- Zout
- 25 Gr Bloem
- 6 El Becel Dieet Olie
- 25 Gr Pijnboompitten
- 2 El Fijngehakte Peterselie