Zonnegloed Tomaten Gevuld Met Champignons

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Koen Slooijer » Type: Meer van het type: Anders

Zonnegloed Tomaten Gevuld Met Champignons Bereidingwijze

Ontvel de tomaten, snijd de kapjes eraf en hol ze uit. Bestrooi de binnenzijde met peper en zout naar smaak. Pel en snipper de ui. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en fruit de ui op een halfhoog vuur goudgeel en glazig. Voeg de champignons toe en bak ze 1 minuut mee. Strooi de bloem en peper en zout naar smaak erover en schenk de bouillon en de Room Culinair erbij. Breng alles aan de kook en laat de champignons gaar worden. Zet de tomaten op voorverwarmde borden en vul ze met het champignonmengsel. Strooi de peterselie erover. Zet de kapjes er schuin op en serveer direct

Boodschappenlijstje
  • Peper
  • 1 Theelepel Bloem
  • 1 Dl. Room Culinair
  • Zout
  • 150 Gram Champignons
  • 1 Kleine Ui
  • 1 Dl. Kippenbouillon
  • 15 Gram Boter
  • 1 Eetlepel Fijngehakte Peterselie
  • 4 Vleestomaten
Probeer ook eens...