Aardappellasagne Met Mais

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Dolf van den Born » Type: Meer van het type: Hartige taarten

Aardappellasagne Met Mais Bereidingwijze

Oven op 200 °C voorverwarmen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en gehakt rulbakken. Ui en paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Maïs afgieten. Gezeefde tomaten, maïs en Italiaanse kruiden aan gehakt toevoegen en zachtjes verwarmen. Helft van aardappels in ovenschaal leggen. Helft van gehakt-groentenmengsel erover verdelen. Met rest van aardappels en vervolgens met rest van gehakt-groentenmengsel afdekken en met kaas bestrooien. Aardappellasagne in ca. 30 min. in oven bakken.

Boodschappenlijstje
  • 1 Rode Paprika
  • 1 Ui
  • 2 El Olie
  • 300 Gr Rundergehakt
  • 300 Gr Mais
  • 500 Gr Gezeefde Tomaten
  • 2 El Gedroogde Italiaanse Kruiden
  • 700 Gr Aardappelschijfjes
  • 100 Gr Gemalen Kaas
Probeer ook eens...