Aardappellasagne Met Mais
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Dolf van den Born » Type: Meer van het type: Hartige taarten
BereidingwijzeOven op 200 °C voorverwarmen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en gehakt rulbakken. Ui en paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Maïs afgieten. Gezeefde tomaten, maïs en Italiaanse kruiden aan gehakt toevoegen en zachtjes verwarmen. Helft van aardappels in ovenschaal leggen. Helft van gehakt-groentenmengsel erover verdelen. Met rest van aardappels en vervolgens met rest van gehakt-groentenmengsel afdekken en met kaas bestrooien. Aardappellasagne in ca. 30 min. in oven bakken.
- 1 Rode Paprika
- 1 Ui
- 2 El Olie
- 300 Gr Rundergehakt
- 300 Gr Mais
- 500 Gr Gezeefde Tomaten
- 2 El Gedroogde Italiaanse Kruiden
- 700 Gr Aardappelschijfjes
- 100 Gr Gemalen Kaas