Aardappeltaart Met Spek En Kaas
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Hartige taarten
BereidingwijzeSchil de aardappelen en snij ze in plakjes. Bak ze in de Solo kort aan en schik ze in een taartvorm. Druk aan en zorg dat de bodem helemaal bedekt is. Schik er de in reepjes gesneden kaas op. Klop de eieren los met de Solo Delifine en giet in de taartvorm. Breng op smaak met de tijm en bedek met spekplakjes. Schuif de taart 12 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.
- 60 Gr Solo
- Zout En Peper
- 200 Gr Gerookt Spek In Fijne Plakjes
- 2 Dl Solo Delifine
- 4 Aardappelen
- 200 Gr Kaas (jonge In Plakjes)
- Tijm
- 2 Eieren