Arretjescake

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Teun Wieggers » Type: Meer van het type: Gebak

Arretjescake Bereidingwijze

Roer de eieren en voeg de suiker toe. Klop het geheel schuimig en schep de cacao er lepel voor lepel aan toe. Ook de rum kan toegevoegd worden. Smelt het vet tot het net vloeibaar is. Het mag niet te heet worden en roer alles door elkaar. Meng hier de, in kleine stukjes, gebroken koekjes doorheen. Giet het dikke deeg in een schaal of cakevorm en laat het in de koelkast opstijven. Snijd er daarna plakken van.

Boodschappenlijstje
  • 200 Gram Mariabiscuit Of Lange Vingers
  • 2 Eieren
  • 200 Gram Poedersuiker
  • 5 Eetlepel Cacaopoeder
  • 1 Theelepel Rum
  • 250 Gram Hard Frituurvet
Probeer ook eens...