Voorjaarssalade

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Salades

Voorjaarssalade Bereidingwijze

Meng voor het maken van de saus de eidooiers, kaas, mosterd, dragonazijn en ketchup of tomatenpuree door elkaar. Meng daarna de olie en de vlierazijn er door. Snij de gewassen sla, zuring en spinazie op het gewenste formaat, knip de bebladerde munttopjes klein en versnipper de uitjes. Meng dit alles door elkaar in een grote slabak en giet er ten slotte de saus over.

Boodschappenlijstje
  • 1 Krop Sla
  • 100 Gr Jonge Zuringblaadjes
  • 100 Gr Spinazie
  • 8 Zachte Toppen Van Munttwijgjes
  • 2 A 3 Voorjaarsuitjes
  • 2 Hardgekookte Eidooiers
  • 1 El Geraspte Parmezaanse Kaas
  • 1 Tl Mosterd
  • 1 El Dragonazijn
  • 1.5 El Ketchup Of Tomatenpuree
  • 4 El Olie
  • 1 El Vlierazijn
Probeer ook eens...