Banaantoffees

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Banaantoffees Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Spreid 2 vellen filodeeg uit op het werkvlak, bestrijk ze dun met olie Leg de andere vellen deeg erop Bestrijk de bovenkant met honing Snijd de filodeegvellen elk in 6 vierkanten (in totaal 12 vierkanten) Snijd de bananen elk in 6 stukken en leg deze op de vierkanten Bestrooi de banaan met wat kaneel Rol het deeg rond elk stuk banaan en draai de uiteinden als toffee dicht Leg de banaantoffees op een bakplaat en bestrijk de buitenkant licht met olie Bak ze in de oven in 12-15 minuten knapperig en goudbruin Leg op vier borden telkens 3 banaantoffees en schep er een bolletje kaneelijs naast

Boodschappenlijstje
  • 4 Ontdooide Vellen Filodeeg
  • 2 Niet Te Grote Bananen, Gepeld
  • 4 Bolletjes Kaneelroomijs
  • 3 El Zonnebloemolie
  • 2 El Vloeibare Honing
  • 1 Tl Kaneel
Probeer ook eens...