Bladspinazie Met Ei
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeKook de eieren in 8-10 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in 4 partjes. Was de spinazie in koud water. Kook de spinazie 3 minuten in ruim kokend water met een halve theelepel zout. Giet af en laat goed uitlekken. Schep de spinazie in een wokpan, schenk de Blue Band Finesse erbij en verwarm dit op hoog vuur. Breng de spinazie op smaak met wat peper en eventueel nog een snufje zout. Serveer de spinazie in een mooie schaal en schik de partjes ei erop. Lekker met gefrituurde aardappelwafeltjes. Deze spinazie smaakt heerlijk bij schnitzels.
- 4 Eieren
- 1.5 Kg Verse Bladspinazie
- Zout En Versgemalen Peper
- 1 Dl Blue Band Finesse Voor Koken