Boerenomelet

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Boerenomelet Bereidingwijze

In grote koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten. Spek en groenten al omscheppend ca. 5 minuten bakken. In kom eieren loskloppen met room. Bieslook in kopje fijn knippen en erdoor kloppen. Eimengsel op smaak brengen met zout en peper. Eimengsel bij spek en groenten in pan schenken. Ei op matig vuur in ca. 15 minuten laten stollen. Omelet uit pan op schaal laten glijden en in vieren snijden. Serveren met sla en geroosterd volkorenbrood met knoflookboter.

Boodschappenlijstje
  • 2 El Boter
  • 125 Gr Spekblokjes
  • 300 Gr Hollandse Roerbakgroenten (pak à 450 G Diepvries)
  • 6 Eieren (middel Groot)
  • 2 El Slagroom
  • 10 Sprietjes Verse Bieslook
  • Zout En Versgemalen Peper
Probeer ook eens...